onsdag 16 september 2009

inlägg ifrån koster

en sammanfattning från dom dagarna som gått på Kosteröarna.

Lördag 12/9
Gick upp klockan 04:00 för att hjälpa Magnus att packa ihop det sista, kom iväg vig klockan 6 framme klockan 08:20 båten går klockan 09:00.
vi packar av bilen och ställer det på båten, Magnus åker iväg och parkerar bilen, sedan klockan 09:00 åker vi iväg till Koster!

Söndag 13/9

Ute och fotar vid klockan 09:00, det är redan klarblått på himmelen och solen skiner och det är varmt,fast nere vid hamnen blåser det kallt.
mötte upp resten utav släkten som kom med 11:0o båten,med den båten kom Annika och Marcus med deras hund Wilma, Ronald och Maria med Alva och Tilda, Elinore och Mattias med Teo.

Måndag 14/9
idag var vi och fikade på Kosters Trädgårdar,mysigt ställe med lite planterade grönsaker och lite annat.
Solken sken och det var helt klarblått.

Tisdag 15/9
Var vi ute på Nord Koster och fiskade umgicks och fikade tillsammans,grillade korv senare på eftermiddagen.

Onsdag 16/9

Idag åkte jag med Gittan, Elinore, Annika och Maria med Alva och Tilda, till Kosters Trädgårdar för att Elinore ville dit och se hur det såg ut.
När vi kom hem fikade vi alla tillsammans med mamma och Neo, nu på eftermiddagen klippte Elinore mig, blev verkligen jättenöjd. :)
Nu är det inte långt kvar till min och Smillas första Agilitytävling, nästa söndag är det även introduktion för Agility kursen uppe på klubben. Söndagen efter ska vi debutera Agilitytävling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar